Truper® Aiatööde Kinkekomplekt

10,17 

truperLogo
Jaga head leidu ka teistega!

Kirjeldus

Üllata oma aiasõpra või lähedast aiandushuvilist selle Truper® Aiatööde Kinkekomplektiga!

See komplekt sisaldab kolme kvaliteetset aiatarvikut, mis muudavad aiatööd nauditavaks ja tõhusaks. Iga tööriist on hoolikalt valitud Truper® brändi poolt, tagades vastupidavuse, funktsionaalsuse ja stiilse disaini.

1. Väike Aiakultivaator: Truper® aiakultivaator on ideaalne tööriist mulla ettevalmistamiseks, muutes mulla lahti ja õhuliseks.  Tera koos puidust varrega tagab mugava kasutamise ning võimaldab täpset ja tõhusat tööd. See on asendamatu abiline istutamisel ja taimede hooldamisel.

2. Väike Aiahark: Väike aiahark sobib suurepäraselt peenarde ja lillepeenarde hooldamiseks. Truper® aiaharki iseloomustab lai tera ja ergonoomiline puidust vars, mis tagavad mugava haarde ning võimaldavad täpset ja hõlpsat tööd. See on suurepärane abivahend umbrohu eemaldamiseks ja mulla kobestamiseks.

3. Väike Aiakühvel: Truper® aiakühvel on väike, kuid võimas tööriist, mis on ideaalne väiksemate istutus- ja mullatööde jaoks. Selle tera ja puidust vars muudavad selle käepäraseks ja praktiliseks abimeheks igapäevastes aiatöödes.

Kõik need suurepärased aiatarvikud on kenasti pakitud aknaga kinkekarpi. Truper® Aiatööde Kinkekomplekt on suurepärane kingitus pühadeks, sünnipäevaks, aastapäevaks või lihtsalt selleks, et näidata oma hoolivust aiasõbra vastu.

Rõõmusta aiasõpra selle kinkekomplektiga ja muuda tema aiatööd veel nauditavamaks!

Brand

Truper

Truper on Mehhikos asuv maailmatasemel ettevõte, mis on tegutsenud peaaegu 60 aastat. Truper on maailmas nr.1 lööktööriistade (kirved, kirkad, haamrid), kärude ja pika varrega aiatööriistade tootja. Mehhiko tööriistatööstuses on Truper ülekaalukalt kõige tuntum nimi. Truperi kataloogis on üle 10 000 toote. Kuna kvaliteet on ettevõtte üks olulisemaid varasid, tuginevad nad oma Truper Advanced kvaliteedikontrollikeskusele, mis on ilmselt maailma kõige arenenum ja kaasaegsem tööriistade testimise labor. See võimaldab neil tagada toodetele kõrged kvaliteedistandardid ning suurendada kaubamärgi head mainet.
truperLogo