Piher kinkekomplekt

91,50 

Tootekood: KNK11 Kategooriad: , , ,
BOC logoPiher
Jaga head leidu ka teistega!

Kirjeldus

Tutvustame kinkekomplekti, mis sisaldab Piher pitskruve, 5-osalist puidupuuride komplekti ja digitaalset nihikut SCALA, pakkudes täpseid ja tõhusaid tööriistu igasugusteks projektideks.

1. Ühekäe pitskruvid Piher Micro 2tk, 20cm: Piher pitskruvide konstruktsioon võimaldab täpset reguleeritavust, olles samal ajal vastupidavad ja usaldusväärsed. Sobib suurepäraselt erinevate materjalide kinnitamiseks ja reguleerimiseks.

2. Puidupuuride komplekt Ø 4/5 /6 /8 -/10 (5 osaline): See puidupuuride komplekt sisaldab erineva suurusega puure, mis on loodud puurimiseks erinevates puitmaterjalides. Kvaliteetne teras tagab teravuse ja vastupidavuse, muutes need puurid ideaalseks valikuks ehitus-, mööbli- ja käsitööprojektidele.

3. Digitaalne Nihik SCALA: See nutikas digitaalne nihik muudab mõõtmised kiireks ja täpseks. Selge ekraan ja mitmed funktsioonid võimaldavad sul saavutada täpseid tulemusi ehituses, remonditöödel või muudes projektitöödes.

See kinkekomplekt on mõeldud neile, kes hindavad kvaliteetseid ja täpseid tööriistu. Tee kingitus, mis muudab igasugused projektid lihtsaks ja nauditavaks!

Brand

Bohrcraft

Bohrcraft - rohkem kui 40 aastat kogemusi Remscheidilt. Lisaks paljudele lõiketööriistadele pakub Bohrcraft ka laia valikut müüri- ja puidutöötlemistööriistu. Võite olla kindel Bohrcrafti toodete suurepärases hinna-kvaliteedi suhtes kui ka nende püsivalt kõrges kvaliteedis. Siit leiate ideaalse toote peaaegu igat tüüpi materjalide jaoks.
BOC logo

Piher

Piheri põhitegevuseks on pitskruvide disain ja tootmine. Lisaks leiab Piheri tootevalikust reguleeritavaid tugiposte, erinevaid iminappasid ja keevitusmagneteid. Piheri tooted on laialdaselt tuntud oma kvaliteedi poolest ning on ennekõike mõeldud professionaalseks kasutamiseks.
Piher