Tivoly kinkekomplekt

116,92 

Tootekood: KNK12 Kategooriad: , , ,
Bahco_logoTivoly
Jaga head leidu ka teistega!

Kirjeldus

Tutvustame kinkekomplekti, mis sisaldab Lyra pliiatsit, varusüsisid, puidupuuride komplekti nelja lõikeservaga ja 22-osalist otsakute komplekti, andes sulle kõik vajaliku mitmekülgseteks projektideks.

1. Harilik pliiats Lyra Dry Profi, ehitusmarker, grafiit 2B must: Lyra pliiats koos varusüsidega on rohkem kui lihtsalt kirjutamise tööriist. See on stiilne ja kvaliteetne pliiats, mis on loodud täpsuseks ja mugavuseks. Ergonoomiline disain võimaldab sul hõlpsalt kirjutada, joonestada ja luua märkmeid.

3. Puidupuuride komplekt 12/14/16/22/25/32 mm, 4 lõikeservaga: See puidupuuride komplekt on varustatud nelja lõikeservaga, pakkudes mitmekülgsust ja täpsust igasugusteks puurimistöödeks. Kvaliteetne teras tagab puuride vastupidavuse ja täpse tulemuse.

4. Otsakute kmpl 22 osa kummist hoidikus karabiniga PH+PZ+TORX+HEX: Ole valmis iga väljakutseks erinevate otsakutega! See komplekt sisaldab 22 erinevat otsakut, et katta kõik kruvimise ja kinnitamise vajadused. Otsakute mitmekesisus muudab need ideaalseks kaaslaseks igasugusteks käsitööprojektideks.

See kinkekomplekt on ideaalne kingitus nii töömehele kui ka DIY entusiastidele. Tee kingitus, mis innustab loomingulisust ja täpset tööd!

Brand

Bahco

Üle 135-aastase tööriistatootmise traditsiooniga Bahco on üks juhtivaid käsitööriistade kaubamärke. Bahco tööriistad on toodetud ja disainitud  SNA Europe poolt. Bahco tööriistad ja saed on kohandatud kõige nõudlikumatele professionaalidele, keskendudes oma disainis kõrgelt innovatsioonile, jõudlusele ja ergonoomikale.
Bahco_logo

Tivoly

Tivoly bränd on pärit Prantsusmaalt ning on ning on spetsialiseerunud kvaliteetsete metallilõikamise tarvikute tootmisele. Tivoly tootevalikus on esindatud HSS ja HSSCo metallipuurid, puuride komplektid ning kõvasulam ja teemant lõikeriistad erinevate materjalide jaoks. Lisaks pakub Tivoly tarvikuid elektritööriistadele puurimiseks, lihvimiseks ja lõikamiseks.
Tivoly