Edma kinkekomplekt

50,84 

Tootekood: KNK13 Kategooriad: , ,
moraknivTajima
Jaga head leidu ka teistega!

Kirjeldus

Tutvustame kinkekomplekti, mis sisaldab Edma kopeeri, puusepa pliiatsit, pussnuga ja mõõdulinti, andes sulle täiusliku komplekti igasugusteks mõõtmis- ja märgistamistöödeks.

1. Edma Kopeer: Edma kopeer on usaldusväärne ja täpne tööriist, mis võimaldab sul kopeerida keerulisi kujundeid ja kontuure. See on ideaalne abiline, kui vajad täpset mõõtmist ja märgistamist erinevate pindade ja materjalidega töötamisel.

2. Pussnuga Morakniv® Companion(S), Desert, roostevaba tera : Morakniv pussnuga on valmistatud kvaliteetsest terasest, mis tagab vastupidavuse. See on suurepärane kaaslane nii käsitöö kui ka igapäevaste lõiketööde jaoks, olles samal ajal käepärane ja ohutu kasutada.

3. Mõõdulint Tajima HiLock; 3 m: Mõõdulint on vastupidava konstruktsiooniga, tagades kiired ja täpsed mõõtmised. See on hädavajalik tööriist igapäevastes ehitus- ja remonditöödes ning sobib suurepäraselt ka käsitööhuvilistele.

2. Puusepa pliiats Lyra Profi 18cm HB (medium): Puusepa pliiatsiga saad täpselt märgistada oma töödetailid. Kombineeritud pssnoaga on see mitmekülgne ja praktiline vahend, mis muudab mõõtmised ja märgistamised lihtsaks ja täpseks.

See kinkekomplekt on mõeldud neile, kes hindavad kvaliteetseid tööriistu ja täpset tööd. Tee kingitus, mis muudab mõõtmise, märgistamise ja kujundite kopeerimise lihtsaks ja tõhusaks!

Brand

Morakniv

Mora nugade tootmine põhineb pikkadel käsitöömeistrite traditsioonidel. Rootsis, Mora linnas on nuge toodetud juba üle 130 aasta.
morakniv

Tajima

TJM Design Corporation alustas 1909. aastal teras mõõdulintide tootjana. Tänaseks on see kasvanud Jaapani suurimaks käsitööriistade valmistajaks.
Tajima