OBD-L Mälusalvestaja

112,50 

1 laos

Tootekood: BELMS12OBDL Kategooria:
Bahco_logo
Jaga head leidu ka teistega!

Kirjeldus

– Kasutatakse sõiduki toite säilitamiseks ja sõiduki diagnostikakompuutri seadete (raadioprogrammid, diagnostikakoodid jne) salvestamiseks, kui aku on remondi, hoolduse või vahetuse ajal sõidukist lahti ühendatud, ühendades selle teisaldatava toiteallika ja sõiduki pardaandmete (OBDII) diagnostikapordi vahele.
– Sobib 12 V sõidukitele
– Automaatne tuvastamine: Tuvastab automaatselt, kas sõiduki elektroonika lubab sellel seadmel pardaandmeid salvestada.
– Selged 3-sammulised juhised on trükitud seadmele
– 2 kollast LED-indikaatorit mõlemas otsas näitavad, et OBDII-pesa ühendus ja ühendus kaasaskantava toiteplokiga on korras.
– Punane LED (ärge jätkake) või roheline LED (jätkake) näitab, kas sõiduki aku eemaldamine on ohutu, ilma et oleks vaja karta sõidukisse salvestatud andmete kadumist.
– Töötab kõigi 12 V sõidukitega, mis on varustatud standardse OBDII-pordiga
– Soovitame meie Bahco võimendajaid BBA12-1200 või BBA1224-1700 kui parimaid kaasaskantavaid toiteplokke selle mälusalvestaja detektoriga kasutamiseks.
– Standardne kaitsmega kaitstud lisasisendi pistik
– Jaemüügipakendis
– CE-sertifikaat vastavalt direktiivile 2014/30/EL

Brand

Bahco

Üle 135-aastase tööriistatootmise traditsiooniga Bahco on üks juhtivaid käsitööriistade kaubamärke. Bahco tööriistad on toodetud ja disainitud  SNA Europe poolt. Bahco tööriistad ja saed on kohandatud kõige nõudlikumatele professionaalidele, keskendudes oma disainis kõrgelt innovatsioonile, jõudlusele ja ergonoomikale.
Bahco_logo